LATINO STYLE - MIX LATINO - open class

Uchvátila tě kubánská salsa? Miluješ latino muziku (latino pop nebo třeba tvrdší reggeaton) a toužíš tancovat tak jako tanečníci v hudebních klipech? Chceš se nabít latino temperamentem a energií?

Kde: SK Motorlet Radlická (vedle bazénu), Radlická 298/105, Praha 5

  • Rozvrh
    Lekce se budou střídat jednou za 2 týdny. Jeden týden bude pondělí 20-21h a druhý středa 19-20h. Pro přehled se podívej do rozvrhu.
  • Open class - LATINO STYLE - MIX LATINO
    Zatancujete si salsu, merengue, bachatu, mambo, rumbu. Ale u trochu přitvrdíme a "zmoderníme" a můžete si vyzkoušet, jak se tančí v hudebních klipech - prostě Urbano. Na konci lekce vždy bude trochu posílení a protažení - léto čeká 🙂 .
  • Lektor Maykel Varona
    Maykel je profesionální tanečník a lektor. Věnuje se také nutričnímu poradenství a fitnes trenérství. Své kubánské kořeny nezapře a na lekcích předává svým klientům velkou dávku nadšení z tance, energie a temperamentu.
  • Místo konání
    SK Motorlet je to sportovní centrum, kde je bazén. Je 1 minutu od metra Radlická nebo 4 min od zastávky tramvaje Škola Radlice. Je to sportovní centrum, tak není problém použít zázemí, jako jsou šatny nebo sprchy. Doporučení: tenisky a pohodlné oblečení. HLEDÁME TAKÉ DALŠÍ PROSTORY V CENTRU, POPŘ. V ŠIRŠÍM CENTRU, PRAHY.
  • Cena
    Cena 400,- Kč za 1 open class. Můžeš si koupit 4 open class za zvýhodněnou cenu Kč 1.500,-.

Máš zájem o lekce - napiš se na "waiting list". 

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu.

Potřebujete pomoc?

Napište mi na mujmail@seznam.cz nebo volejte na 123 456 789.

Jsme tu pro vás, rádi vám pomůžeme.